Goede doel

Steun samen met ons De Nieuwe Belevenis en laat mensen met een beperking genieten van een fijne dag!

 

EAC advies is ambassadeur van de nieuwe Belevenis van Siza.

De Nieuwe Belevenis is een belevingswereld voor mensen met een meervoudige handicap, diep dementerenden en ernstig zieke kinderen. Niet hun beperkingen, maar hun mogelijkheden staan centraal bij deze unieke Belevenis; waar alles mag en niets moet. Samen genieten, ervaringen opdoen, leren en elkaar inspireren.

De inrichting van de Belevenis – de attracties, de decors, muziek, geluiden, licht- en video-effecten, het spelmateriaal en de activiteiten – zijn gericht op zintuiglijke stimulering. Het aanbieden van prikkels om de deelnemer bewust te maken van de omgeving, hem of haar uit te dagen daar iets mee te doen en contact te maken met een ander en die omgeving. Maar wel een manier van beleven die past bij ieders wensen en mogelijkheden, met een goede balans tussen actie en rust.

Het uitgangspunt is dat zowel de deelnemers, als hun ouders, verwanten, partners en begeleiders geinspireerd raken, leren, ervaren en plezier beleven aan deze unieke Belevenis. Enthousiaste en betrokken vrijwilligers ondersteunen daarbij.

Daarnaast biedt toegepast onderzoek een mogelijkheid om de opgedane ervaring en inzichten breder te delen en zo een positieve bijdrage te leveren aan kwaliteit van zorg en kwaliteit van leven van mensen met een meervoudige handicap, diep dementerenden en ernstig zieke kinderen.

Draagt u ook graag een steentje bij?

De Belevenis is 100% afhankelijk van vrijwilligers en giften van instanties en bedrijven.
Leeft bij uw bedrijf de wens om uw maatschappelijke betrokkenheid te tonen, dan biedt de Belevenis u graag deze gelegenheid. Wij zijn op zoek naar ondernemers die graag een steentje willen bijdragen.

“Wij steunen dit doel van harte, het is fijn te zien dat mensen met een beperking hier volledig kunnen genieten”
Roel Schuurbiers | Directeur Schadeverzekeringen

Scroll naar boven