Startershypotheek

Zeker weten dat je overal aan hebt gedacht?

Startershypotheek

Je eerste huis kopen is leuk en superspannend. Wat kun je kopen? Wat kun je lenen? Je wilt zeker niet te veel betalen. Maar is de eerste de beste goedkope starters­hypotheek op de langere termijn ook de beste en goed­koopste oplossing in jouw situatie? Hoe weet je zeker dat je overal aan hebt gedacht en niet voor vervelende ver­rassingen komt te staan?

Met een goed advies betaal je nooit te veel

Leg al je wensen, ideeën en vragen bij ons op tafel. Dan zet EAC advies snel de ver­schil­lende mogelijkheden voor je op een rij. We kijken naar wat je maximaal kunt lenen, maar óók naar wat je maximaal maandelijks wilt en kunt betalen. Zodat je zeker weet dat straks nog steeds onbezorgd leuke dingen kunt doen.

Nog geen eigen spaargeld of vast contract?

Moet je nog studieschuld aflossen? Heb je een tijdelijk – of flexcontract? Ben je onder­nemer/ zzp’er of ben je nog niet aan sparen toegekomen?

Ook in die situaties is het steeds vaker mogelijk een startershypotheek af te sluiten. In een persoonlijk gesprek geven we je snel inzicht in de mogelijkheden en voor- en nadelen. We adviseren je over gunstige startersregelingen, zoals:

  • De startersregeling van gemeenten
  • Een huis kopen met hulp van ouders (schenking of garantstelling)
  • Extra zekerheid en lagere rente met de Nationale Hypotheek Garantie

Startershypotheken

Hoeveel kan ik lenen?

Welke hypotheek past bij mij?

Bekijk de verschillende hypotheekvormen

Op zoek naar een startershypotheek? Wil je een persoonlijk advies voor de beste deal?

Maak vrijblijvend kennis

Werk je overdag? Maak dan een afspraak voor ’s avonds! Zowel op kantoor als bij je thuis.

Wat kost een persoonlijk adviesgesprek?

EAC advies vergelijkt meer dan 20 aanbieders en kiest de beste voor jou. Wij krijgen geen provisie op producten die we verkopen, dus een onafhankelijk advies is bij ons ook écht onafhankelijk.
Je krijgt niet alleen de hypotheek voor de beste deal, we kijken ook of jouw risico’s goed zijn afgedekt en zorgen dat je de fiscale voordelen optimaal benut. Het eerste gesprek is kosteloos bij jou thuis of hier op kantoor!

HYPOTHEEKVERSTREKKERS

Scroll naar boven