Veel gestelde vragen

Heeft u een autowijziging of wilt u uw auto verzekeren, klik dan hier. Uw auto is dan direct verzekerd.

Bent u verzekerd met uw reis/annuleringsverzekering via EAC advies.

Klik hieronder op de maatschappijnaam en zie wat de regels van uw verzekeraar zijn rondom corona.

Wilt u een groene kaart voor uw auto? Bel of mail ons dan. U kunt de groene kaart zelf downloaden in uw polismap.

Klik hier voor uw polismap of om deze aan te maken.

Wij vinden het jammer dat u uw verzekering wilt opzeggen. Opzeggingen dienen altijd schriftelijk te gebeuren, u kunt een e-mail sturen naar info@eac-advies.nl

De verzekering heeft na 1 jaar looptijd een opzegtermijn van 1 maand.

U gaat verbouwen? Plaatst u een dakkapel, uitbouw of verbouwt u de keuken of badkamer? Ook zonnepanelen op uw dak geplaatst?

Bij verbouwingen adviseren wij u de herbouwwaardemeter opnieuw in te vullen. 

Klikt u hier om hem te openen.

U kunt uw adreswijziging doorgeven via de digitale polismap. Heeft u geen digitale polismap?

Dan kunt u de wijziging per e-mail of telefonisch doorgeven.

Waarom is de premie van mijn schadeverzekering de eerste keer hoger dan ik had verwacht?
Dat komt doordat er éénmalig poliskosten wordt berekend voor het opstellen van een nieuwe polis. Dit is een bedrag van €9,08

Ik wil graag met automatisch incasso betalen, kan dat?

Dat kan zeker, u kunt contact met ons opnemen om een machtigingsformulier toegestuurd te krijgen. Wanneer u deze invult en retour stuurt kunnen wij voor u regelen dat de premie automatisch wordt afgeschreven.

Heb je een groene kaart voor je caravan nodig? Of niet?

Een groene kaart is een internationaal verzekeringsbewijs voor voertuigen. In Nederland hoef je voor je caravan geen aparte groene kaart te hebben. Ook niet als je caravan een eigen kentekenbewijs heeft. Je caravan is meeverzekerd op de WA-verzekering van de auto die de caravan trekt. Op de groene kaart van je auto staat hiervoor de code AF.

Wel verplicht in Duitsland, Polen en Spanje

Maar let op. Heeft je caravan een eigen kenteken en ga je ermee naar Duitsland, Polen of Spanje? Of reis je door deze landen? Dan ben je wél verplicht een tweede groene kaart voor je caravan bij je te hebben. Je vraagt deze aan bij de verzekeraar van de auto die de caravan trekt.

Is je auto bij ons verzekerd? Dan vraag je de groene kaart voor je caravan aan via onze  klantenservice aan. Geef het kenteken van de caravan en het polisnummer van je autoverzekering aan ons door en wij sturen de groene kaart naar je toe.

.

U kunt uw schadevrije jaren op uw polisblad vinden.

Ga hiervoor naar uw digitale polismap klik hier

Heeft u geen polismap belt u dan 088 700 1920.

Nee, in veel gevallen hoeft de groene kaart niet meer groen te zijn. Er zijn een paar landen waar dit wel moet. Dit zijn: Albanië, Bosnië en Herzegovina, Iran, Israël, Marokko, Moldavië, Montenegro, Oekraïne, Servië, Tunesië, Turkije, voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië, Rusland en Wit-Rusland. In Bulgarije is een originele groene kaart niet verplicht, maar wel aan te raden.

Nn populaire vakantielanden als Duitsland, Spanje, Luxemburg, Frankrijk en België is de groene kaart niet verplicht. In een aantal landen is het wel verplicht om de originele groene kaart bij je te hebben. De originele groene kaart is van papier en is daadwerkelijk groen. Ga je op vakantie naar een van deze landen of rijd je er doorheen? Zorg dan dat je een papieren groene kaart bij je hebt op groen papier. Heb je alleen een digitale groene kaart of op creditcard formaat? Neem dan contact op met ons of met je autoverzekeraar. Dan krijg je een papieren versie van de groene kaart opgestuurd. In de volgende landen is de originele groene kaart verplicht: Albanië; Bosnië (en Herzegovina); Israël; Marokko; Moldavië; Montenegro; Oekraïne; Rusland; Republiek Servië; Tunesië; Turkije; Voormalig Joegoslavische Republiek Macedonië; Wit-Rusland; Iran. Staat jouw vakantieland niet in deze lijst? Dan is het niet verplicht om de groene kaart mee te nemen. De politie kan via een centraal register controleren of je een geldige autoverzekering hebt afgesloten. Natuurlijk is het wel handig om je groene kaart mee te nemen. Maar een digitale variant of een zwart-wit print is dan voldoende. ​

Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Als uw kind op kamers gaat is uw kind meestal niet meer meeverzekerd op uw verzekering, het is goed om even na te lopen welke verzekeringen er nodig zijn voor uw kind. Maar het is ook belangrijk om te kijken of er dan een aanpassing moet komen in uw eigen verzekeringen. U kunt een e-mail sturen naar info@eac-advies.nl maar u kunt ons natuurlijk ook bellen op 088-7001920.

Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Het is goed om even uw verzekeringen na te lopen en te kijken of u nog goed verzekerd bent. Ook is het goed om te voorkomen dat u zich dubbel verzekerd. U kunt een e-mail sturen naar info@eac-advies.nl. U mag ons natuurlijk ook bellen als u dit fijner vindt. Dit kan op 088-7001920.

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van uw zoon/dochter! U kunt een e-mail sturen naar info@eac-advies.nl. U mag ons natuurlijk ook bellen als u dit fijner vindt. Dit kan op 088-7001920.

Scroll naar boven