Actievoorwaarden ODIJ magazine, website en nieuwsbrieven

1. De actie zoals vermeld op www.odij.nl, in het magazine van ODIJ en op de website van EAC advies eindigt op uiterlijk 31 december 2023. acties die per mail zijn aangeboden lopen ook tot maximaal 1 oktober 2023. Met de alles in 1 woonverzekering wordt bedoeld; woonhuis, inboedel en aansprakelijkheidsverzekering. De korting op de verzekeringen blijft na 1 oktober 2023 uiteraard wel bestaan.
2. De totale som van bonnen kan maximaal € 30,- in bonnen zijn OF een slipcursus, de slipcursus die niet gebruikt wordt vertegenwoordigd een digitale kadobon t.w.v. € 30,-.
3. Indien de auto wordt gesloten en het woonpakket voor de periode van 1 mei 2023 dan geldt de maximale korting in bonnen t.w.v. € 30,- of een slipcursus.
Wordt het pakket bijgesloten dan is de gegeven bon of slipcursus de maximale vergoeding.
4. Er is per pakket 1 slipcursus maximaal.
5. Uitgesloten van de slipcursus zijn: fietsen, motoren, bromfiets/scooters, oldtimers, 2e gezinsauto’s en kampeerauto’s.
6. Uitgesloten van de woonactie zijn: recreatiewoningen, chalets, vakantiewoningen of 2e huizen.
6. De bonnen of slipcursus kunnen niet in geld worden uitgekeerd.
7. De bonnen of slipcursus ontvangt u als de verzekering(en) minimaal 1 maand lopen via EAC advies en premie moet zijn voldaan.
8. Bonnen worden uitsluitend digitaal verzonden en niet per post.
9. De slipcursus vindt altijd plaatst bij de met ons afgesloten partij Rijvaardigheidscentrum Lelystad.
10. Deze actie is de enige actie die loopt bij ODIJ of andere partijen. Mocht u andere acties tegenkomen dan gelden deze niet.
11. EAC advies is vrij om de voorwaarden tussentijds aan te passen of stop te zetten.10
Scroll naar boven